Acadèmia d'idiomes a Sabadell

Escola d'idiomes

Des que vaig començar a treballar als meus 18 anys, d'això fa moltissim ja, sempre m'he anat marcant reptes i els he anat superant. He dedicat gran temps de la meva vida laboral dedicant-me a la informàtica i gràcies als meus viatges per mitja Europa, em vaig adonar de la necessitat que té la nostra societat de conèixer idiomes per a poder comunicar-nos amb tot el mon.

Al 2016 vaig obrir la meva primera acadèmia d'idiomes a Barcelona (Learn2Wow) i passet a passet l'he pogut convertir en una acadèmia ben valorada per les nostres famílies intentant donar el millor servei gràcies als professionals que la formen i sempre intentant adaptar-nos a les necessitats de les nostres famílies.

Al 2022 vaig adquirir Canada Place, una acadèmia que porta molts anys en el barri de la Creu Alta de Sabadell i posarem tot l'esforç perquè segueixi molts anys més i es converteixi en una acadèmia de valor. Per a això treballem amb professionals titulats i que donen el màxim de cadascun per a ajudar en l'aprenentatge de les llengües.

La nostra manera de treballar està basada en la meva experiència professional i personal. És a dir, basem el nostre ensenyament a fer que els nostres alumnes facin una immersió llingüística durant el temps que estan a l'acadèmia. Aquesta és la millor manera d'aprendre un idioma. I d'altra banda, sent una acadèmia que ens adaptem en la mesura que sigui possible a les necessitats de les nostres famílies.

Cursos Formació contínua
Escola d'idiomes