Cursos d'anglès per a nens de 6 a 12 anys

Els alumnes de 1r a 5è de Primària són els nostres Kids. Aquests alumnes venen a classe dues hores a la setmana repartits en dos dies d'una hora. Entenem que els alumnes d'aquestes edats tenen una gran capacitat d'absorbir noves estructures en el nou idioma, per això no ens conformem a reforçar el que ja estudien en el col·legi, sinó que els oferim la possibilitat d'aprendre l'idioma d'una manera natural, potenciant la comunicació i la pronunciació, sense oblidar el vessant més acadèmic de l'aprenentatge.
Les nostres aules estan adaptades a les últimes tecnologies. Per això, a més del material didàctic clàssic, Canada Place ofereix als nostres Kids activitats amb ordinador, de manera que aconseguim una total implicació i motivació per part dels nostres alumnes.

A més de les sessions setmanals obligatòries, els nostres alumnes poden gaudir d'activitats extraordinàries com el casal o les colònies d'estiu, o les estades a l'estranger. D'aquesta manera, els nens aconsegueixen utilitzar tot el seu coneixement d'una manera totalment natural. Considerem que aquesta consolidació és bàsica per a l'aprenentatge de la llengua anglesa, ja que així els alumnes no estudien sinó que aprenen l'idioma.

Flexibilitat d'horaris

Nivells

Kids 1

Curs escolar: 1r de Primària
Edat: 6-7
Hores/setmana: 2

Kids 2

Curs escolar: 2n Primària
Edat: 7-8
Hores/setmana: 2

Kids 3

Curs escolar: 3r Primària
Edat: 8-9
Hores/setmana: 2

Kids 4

Curs escolar: 4t Primària
Edat: 9-10
Hores/setmana: 2

Kids 5

Curs escolar: 5è Primària
Edat: 10-11
Hores/setmana: 2

Kids 6

Curs escolar: 6è Primària
Edat: 11-12
Hores/setmana: 3