Contacta amb Canada Place

Per rebre més informació o contactar amb nosaltres, si us plau, emplenar el següent formulari i ens posarem en contacte el més ràpidament possible.

En virtut del que estableix la Llei Orgànica 3/2018 i Reglament Europeu 2016/679, de Protecció de Dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades van a formar part d'un fitxer titularitat de Learn2Wow Academy S.L. La informació registrada s'utilitzarà per informar-lo per qualsevol mitjà electrònic de les nostres novetats. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades i els de limitació i oposició del tractament a Avenida Onze de Setembre, 66, 08208, Sabadell, Barcelona o mitjançant un correu adreçat a info@canadaplace.es. En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic i Internet, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@canadaplace.es.

Responsable del tractament: Learn2Wow Academy S.L.
Finalitat del tractament: gestionar les consultes dels usuaris i atendre les sol·licituds.
Base legal per al tractament: el consentiment atorgat amb l’acceptació de la present Política de Protecció de dades.
Destinataris de les dades: no seran comunicades a terceres persones excepte per obligació legal.
Drets: per exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament reconeguts per la normativa, pot enviar un correu a info@canadaplace.es.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades en: http:// www.canadaplace.es.

Contactes