Cursos d'anglès per a joves de 12 a 15 anys

A partir de 6è de primària i fins a 3r d'ESO, els nostres Teens assisteixen a classe durant tres hores a la setmana repartits en 2 dies d'1,5h. Els nostres alumnes d'aquest grup d'edat han de fer una prova de nivell prèvia, que ens indicarà quin és el grup adequat on han de realitzar el curs per al seu correcte progrés cap als objectius. Ja que els nostres grups són reduïts, els nostres alumnes poden treballar amb major profunditat totes les àrees necessàries per a aprendre l'idioma.
A Canada Place donem una importància vital al speaking/listening i és per això que la utilització de l'idioma que s'aprèn és d'obligatori ús durant les 3 hores setmanals de classe, fent així una immersió total en l'idioma durant l'estada a la nostra acadèmia.

A més de les sessions setmanals obligatòries, els nostres alumnes poden gaudir d'activitats extraordinàries com les colònies d'estiu o les estades a l'estranger, de manera que els joves aconsegueixen utilitzar tot el seu coneixement d'una manera totalment natural. Considerem que aquesta consolidació és bàsica per a l'aprenentatge de la llengua anglesa, ja que d'aquesta manera els alumnes no estudien sinó que aprenen l'idioma. Així mateix, els adolescents poden reforçar els seus coneixements durant l'estiu amb els nostres cursos intensius especialment pensats per a ells.

Flexibilitat d'horaris

Nivells

Teens 1

Curs escolar: 1r ESO
Edat: 12-13
Hores/setmana: 3

Teens 2

Curs escolar: 2n ESO
Edat: 13-14
Hores/setmana: 3

Teens 3

Curs escolar: 3r ESO
Edat: 14-15
Hores/setmana: 3

Cursos intensius

Els alumnes que vulguin millorar i aprendre d'una manera més ràpida, trobaràn a Canada Place un curs a la seva mida adaptat al seu nivell.